POJEM: "DOSTUPNÉ BYDLENÍ" (VÝPIS Z MÉHO BLOGU: " FATAMORGÁNA.LIVE ")

IVAN BARTOŠ Z PIRÁTSKÉ STRANY PRÝ V TĚCHTO DNECH NAVŠTÍVIL FRANCII, ABY SHLÉDL TAMNÍ FORMY NÁJEMNÍHO BYDLENÍ PRO TZV. STŘEDNÍ TŘÍDU OBYVATELSTVA.. NAZÝVAJÍC TO DOSTUPNÝM BYDLENÍM

IVANE BARTOŠI, NEOTÁČEJ POJMY. 

POJEM: DOSTUPNÉ ZNAMENÁ SKUTEČNĚ DOSTUPNÉ

BYDLENÍ, TEDY  !!! PRO VŠECHNY !!! NEJEN PRO STŘEDNÍ TŘÍDU !!! 

 "DOSTUPNÉ !!! DŮSTOJNÉ !!! BYDLENÍ" :

Tenhle pojem slýcháváme v médiích často, a už dlouho..Tak tedy si vysvětleme, co ten pojem znamená, protože vidím, že mnoho těch, kdož o tomto pojmu hovoří, píší, netuší, co vše tento pojem zahrnuje. Především je však nutno zmínit, že LIDEM, kterým byl zablokován bankovni účet na nulu, nebo když je jim vyplácena minimální nezabavitelná částka cca 7600 CZK ..to platí i pro případy, kdy LIDÉ vstoupí, či již vstoupili do oddlužení, s mzdou..platem..průměrným či podprůměrným, se obyvykle !!! JAKÉKOLI BYDLENÍ STÁVÁ TÍM OKAMŽIKEM CENOVĚ NEDOSTUPNÉ !!! PROTO JE NUTNÉ NEPRODLENĚ NAVÝŠIT ,,MINIMÁLNÍ NEZABAVITELNOU ČÁSTKU" Z DNEŠNÍHO 2 NáSOBKU ŽIVOTNÍHO MINIMA, MINIMÁLNĚ NA 5ti NÁSOBEK !!! Aby si LIDÉ MOHLI PLATIT ALESPOŇ PRONÁJEM GARSONIERY..například..

DOSTUPNÉ DŮSTOJNÉ BYDLENÍ JE TAKOVÉ BYDLENÍ, KTERÉ JE DOSTUPNÉ "CENOVĚ",  MĚSÍČNĚ NÁJEMNĚ, VŠEM, A DLE SPECIFIKACÍ, UVEDENYCH ZDE, NÍŽE I V UVEDENÝCH ZDE www. Lincích :

>> JESUS SCHOOL 5../ O DOSTUPNÉM BYDLENÍ, A TÉMATA SOUVISEJÍCÍ..<<

https://::>> PLATFORMA PRO DOSTUPNÉ BYDLENÍ <<

~~

DRUHY DOSTUPNÉHO, tedy OBECNÍHO..MĚSTSKÉHO, BYDLENÍ, NUTNÉ PRO "ZDRAVÍ,

LIDSKOU DŮSTOJNOST, PPRO ŽIVOT" LIDU:

JSOU TO..tedy při, a pro..ZACHOVÁNÍ LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI:

OBECNÍ BYTY běžné, s regulovaným nájemným dle cen nájemného maximálně podle dnešních takových cen..s možností valorizace, ovšem také s valorizací sociálních dávek, důchodů

OBECNÍ tak zvané: "SOCIÁLNÍ BYTY" SE SNÍŽENÝM měsíčním NÁJEMNÝM na cca do 25% regulovaného nájemného z cen nájemného městských, obecních bytů s externí ambulantní do bytu docházející pravidelně.. ( minimálně 1x týdně, po i dohodě s klientem..klientkou.. ) pečovatelskou a sociální službou..asistencí..

OBECNÍ BYTY běžné, BEZBARIEROVÉ, s regulovaným nájemným dle cen nájemného maximálně podle dnešních takových cen..s možností valorizace, ovšem také s valorizací sociálních dávek, důchodů

OBECNÍ BYTY V DOMECH S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU PRO SENIORY..SENIORKY.., ALE I PRO NESENIORY(KY), PRO LIDI, KTEŘÍ JSOU V SOCIÁLNĚ V BYTOVÉ NOUZI, ALE NEJSOU SI SCHOPNI..NEMAJÍ DOSTATEK SIL, ( NAPŘÍKLAD Z DŮVODU DEVASTACE SVÉ ALKOHOLEM.., ČI S JINAK POCHROUMANÝM SVÝM ZDRAVÍM..MENTALITOU, DUŠEVNĚ NEMOCNÍ NIKDE NEEVIDOVANÍ ).., JIŽ ŽÍT BĚŽNÝM ŽIVOTEM, A TO BEZ OHLEDU NA TO, ZDA NA TO MAJÍ DOKLAD..papír nějaý o tom.., zda pobírají důchod, i invalidní, či nikoli..Tedy DŮM, DOMOV,SE SAMOSTATNÝMI POKOJI..A BYTOVÝMI JEDNOTKAMI PRO PARTNERY, PRO RODINY, PRO JEDNOTLIVCE.. s pečovatelskou službou pro ně..stálou, i externí, s regulovaným nájemným dle cen nájemného maximálně podle dnešních takových cen..s možností valorizace, ovšem také s valorizací sociálních dávek, důchodů

BYTY..BYTOVÉ JEDNOTKY PRO UBYTOVÁVÁNÍ JEDNOTLIVCŮ V NICH, SAMOSTATNĚ NA POKOJÍCH..ČI PARTNERSKÝCH DVOJIC..PŘÍIPADNĚ I S JEJICH DĚTMI.tak zvané ji,,CHŔÁNĚNÉ BYDLENÍ formou bydlení JIM DŮSTOJNĚ V BYTECH..u těch, kde jim to umožňuje jejich zdravotní stav a pokud o to, o takovou formu bydlení v jejich životní situaci, která s tímto koreluje, stojí.

DOMOVY PRO SENIORY, SENIORKY..pro ty, pro které je to dobrá volba, ovšem se samostatným bydlením na pokoji, pokud si to přejí, tedy se soukromým, ale také s možností bydlení pro dvojice, pokud se například v domově seniorů dva..muž se ženou..spřátelí, a chtějí bydlet společně v místnosti, spát spolu v jedné společné i posteli, MUSÍ JIM TO BÝT UMOŽNĚNO .

V každém okresním městě by měl být záchranný, záchytný, dům stylu ,,Armáda spásy", který má dlouhodobě volnou kapacitu, a to jak pro muže, tak i pro ženy, který slouží přes den coby například denní stacionář..třeba pro matky..a podobně.., ovšem také s tím, že v nich najdou za speciálně pro ně dostupných podmínek útočiště dočasné například zbloudilí cizicni, cizinky..i pro přespání s hygienou, ..možností Lékařské služby..péče..

Pro dostání si závazku státu, vlády, vlád, vůči ústavě ČR, vůči obyvatelstvu,

CO DO LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI

JE NEZBYTNÉ APLIKOVAT VŠECHNY TYPY ZDE ZMÍNĚNÝCH UBYTOVACÍCH, BYTOVÝCH, KAPACIT V DOSTATEČNÉM MNOŽSTVÍ VE ŠECH OKRESECH ČR ( poznámka: ..že byly okresy oficiálně zrušeny, Mne v kontextu zde uvedeného, nezajímá" ).

Bytová situace mnoha LIDÍ V ČR JE DOSLOVA TRAGICKÁ. MNOHO JICH POTUPNĚ ZMÍRÁ KDESI V ULICÍCH, ÚTRPNĚ, S VLEKLÝMI NEMOCEMI ZÁVAŽNÝMI, A NIKDO JIM..UŽ PO MNOHO LET? NEPOMÁHÁ DOSTATEČNĚ. JE PROTO NEZBYTNÉ HLEDAT RYCHLÉ FORMY NALEZENÍ JIM "DOSTUPNÉHO DŮSTOJNÉHO BYDLENÍ". JE NUTNO S TÍM ZAČÍT HNED !!! JSOU, VIDÍM, NAPŘÍKLAD DVĚ MOŽNOSTI JAK CO NEJRYCHLEJI TO ZAŘÍDIT:

Zcela nepochybně VÝSTAVBOU NOVÝCH BYTŮ..STAVEB, ZDE UVEDENÝCH v tomto článku TYPŮ STAVEB.., To je ale vcelku pomalá cesta, a mnoho z dnešních bezdomovců by se tak nemuselo svého bydlení ani dožít..

VEDLE VÝSTAVBY NOVÝCH BYTŮ.(STAVEB, ZDE UVEDENÝCH v tomto článku TYPŮ STAVEB..) nechť si stát udělá smlouvu s majiteli volných bytů, nemovitostí, za účelem jejich dalšího pronájmu..do podnájmu, s tím, že stát bude garantovat..majitelům bytů..určitou výši nájmu, i péči o byt například prostřednictvím měst, obcí..

JAK VIDÍTE, DEVELOPEŘI případně, A JINÍ..NEMUSEJÍ MÍT OBAVU, ŽE BY NA NEJBLIŽŠČH cca 200 Let i déle, i mnohem déle.., neměli co dělat, že by se museli nudit, nebo se upíjet alko chlastem z nudy..napřílad..při OPEČOVÁVÁNÍ, i UDRŽOVÁNÍ TOHO VŠEHO..

~~~

Populární příspěvky z tohoto blogu

"PODANÉ RUCE" } TÉMATA } LIDSKÁ DŮSTOJNOST } ZDRAVÍ } UDRŽITELNOST ŽIVOTA NA ZEMI } ATD, ATP..INFO

UPOZORNĚNÍ S VAROVÁNÍM

"LIDÉ ČR".. "LIDE_ČR".. NEVÁHEJ, NESTŮJ, A POJĎ!